Bij deze 5 leuke bedrijven wil je echt werken

5 min. leestijd
leuke bedrijven

Leuke bedrijven om voor te werken zijn echt onmisbaar. De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gaan razendsnel en als professional wil je hier natuurlijk volop in meegaan. Dan is het wel noodzakelijk dat het bedrijf waar je voor werkt je voldoende kansen biedt. Vergelijk je positie eens met werknemers van de volgende 5 bedrijven; zit je goed of mag je meer verwachten van je werkgever? Hieronder vind je 5 hippe bedrijven om voor te werken. Wat is jouw favoriet?

Leuke bedrijven om voor te werken

Een goede werkgever biedt natuurlijk arbeidsvoorwaarden waar je blij van wordt, maar daarnaast zijn een passende bedrijfscultuur en voldoende uitdaging en motivatie minstens zo belangrijk. In deze lijst vind je daarom hippe bedrijven die hoog scoren op arbeidsvoorwaarden en werknemerstevredenheid, maar ook organisaties die juist veel energie steken in innovatie en grote, baanbrekende projecten.

1. OGD

Werkplezier hangt vaak af van de omgeving. Als die omgeving optimaal is ingericht, met behulp van werknemers zelf, wordt de productiviteit aanzienlijk verhoogd. Dit is precies wat ICT-bedrijf OGD heeft gedaan. Verspreid over de verschillende kantoren in Nederland vind je namelijk een boardgamebibliotheek, een racesimulator en een speciale ruimte om met oude hardware te spelen en experimenteren.

Kantoor is cultuur

Als we het over leuke bedrijven hebben, is de kantoorruimte ook een belangrijke factor. De kantoorruimtes van OGD dragen duidelijk de bedrijfscultuur uit en maken dat de dagen op kantoor voorbij vliegen. Voor OGD is het belangrijk dat medewerkers zich prettig voelen op hun werkt en betrekt ze daarom ook volledig bij de inrichting van de gemeenschappelijke vloer en de vergaderruimtes. Het inrichten van je functie was nog nooit zo letterlijk.
Hippe bedrijven

2. The Online Company

Werk je in de marketingwereld en zoek je een afwisseling in de campagnes waar je aan werkt? Dan is The Online Company misschien iets voor jou. Dit full-service digitaal mediabureau bevindt zich al een tijdje in de Emerce100 en innoveert erop los. Met veel noemenswaardige klanten, zoals KPN, Media Markt en Heineken, hebben ze een dominante positie in de markt. Als marketingspecialist is dit natuurlijk de ideale werkomgeving; je gaat uitdagende projecten aan bij vooraanstaande opdrachtgevers, en krijgt ook nog eens de nodige vrijheid.

Bekijk vacatures op GoodCompany

Kies een sector en vul een functietitel in:


Bekijk alle vacatures per sector:

Creatieve aanpakkers

The Online Company gelooft in de kracht van transparantie en werkplezier. Naast een creatieve en informele sfeer biedt het bureau ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Hier snapt men dat een laptop van de zaak een noodzaak is, geen luxe.

3. Takeaway.com/Thuisbezorgd.nl

Als we het hebben over razendsnelle groei is TakeAway.com toch wel hét voorbeeld van een uit de kluiten gewassen start-up. Zowel binnen Nederland als internationaal dendert de trein van Takeaway met een bloedgang door de welgevestigde orde van zijn concurrentie. Dit succes gaat natuurlijk gepaard met de nodige opschaling. Vandaar de vele open vacatures bij Takeaway.com.

Het bedrijf heeft de stap naar het buitenland gemaakt en is van plan Europa volledig te veroveren. Wat heb je nodig om dit te realiseren? Goed personeel. En om dit personeel aan te trekken en te houden, staat er een interessant arbeidsvoorwaardenpakket tegenover de inzet en expertise die geleverd wordt.

Internationale kansen

Op dit moment staat er een aantal interessante vacatures open bij Takeaway.com. Kijk dus snel of er iets voor jou tussen zit! Dit hippe bedrijf heeft ook nog eens geweldige kantoren door heel Nederland, én daarbuiten.

4. Dept

Deze jonge organisatie is de ideale werkgever voor iedereen die van aanpakken houdt, junior of expert. Zelfs tijdens je studie kun je hier al parttime terecht, en kun je proeven van de dynamische omgeving die je te wachten staat. Dept is ooit begonnen als Second Degree, het eerste LinkedIn-marketingbureau ter wereld. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een zeer veelzijdig en vakkundig bedrijf.

Alle disciplines onder één dak

Omdat Dept op alle niveaus van (online)marketing actief is, en omdat online marketing allang niet meer bestaat uit enkel marketingexperts, is het bedrijf continu op zoek naar gedreven young professionals met een grenzeloze ambitie. Deze organisatie is niet alleen vooruitstrevend als het gaat om online strategieën, ze manoeuvreren zich ook naadloos in de creatieve gaten binnen het vakgebied, en vullen deze met expertise en innovatie.

Om deze missie vorm en kracht te geven, zoekt Dept specialisten in alle soorten en maten. Dus of je nu niets liever doet dan de hele dag campagnes uit je mouw te schudden, complexe data analyseert, content creëert om trots op te zijn, websites bouwt als geen ander of accounts managet alsof er geen morgen is—bij Dept zit je goed.

Hippe bedrijven

5. Conclusion

Als je enthousiast wordt van alles wat met automatisering en digitalisering te maken heeft, zou Conclusion wel eens jouw ideale werkgever kunnen zijn. Op basis van diepgaande kennis, uitgebreide ervaring en ongelimiteerde nieuwsgierigheid weet Conclusion het verschil te maken voor talloze bedrijven in uiteenlopende markten. Om dit te kunnen doen hebben ze uiteraard teams nodig die op het gebied van businesstransformatie en IT-service uitblinken. In ruil voor de kennis en kunde die ieder teamlid meebrengt, krijgen medewerkers dan ook een jaloersmakend arbeidsvoorwaardenpakket!

Lef en ondernemerschap

Met een slogan als ‘business done differently’ zegt Conclusion geen woord te veel. Dit is namelijk precies wat ze doen, en waar ze ijzersterk in zijn; op een innovatieve manier naar bedrijfsprocessen kijken, om zo tot baanbrekende verbeteringen te komen. Dit vergt natuurlijk lef en ondernemerschap. Deze eigenschappen worden dan ook zeer gewaardeerd in de medewerkers van het bedrijf, en beloond met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Wat vind jij belangrijk?

Iedereen zoekt iets anders in werk. Of het nu de mensen zijn, het geld, leuke secondaire arbeidsvoorwaarden of het kantoor—zolang jij er motivatie van krijgt om alles uit je carrière te halen, is het goed. Er zijn uiteraard nog veel meer leuke bedrijven om voor te werken! Upload je CV hieronder en Good Company neemt contact met je op.

Op zoek naar een nieuwe baan?

Deel je cv met ons, dan gaan we samen op zoek naar een baan die echt bij je past.

Sleep je cv hierheen of een bestand

of een bestand (docx of pdf)

(docx of pdf)

Arbeidsmarkt
Alle artikelen >
Good Company Blog WE Fashion Interview

Applaus op je eerste werkdag: hoe WE Fashion internationaal genoeg is om complex te zijn en bescheiden genoeg om persoonlijk te zijn

In dit interview met Sander, Head of eCommerce bij WE Fashion, spreken we over het vinden van zijn baan, het werken bij een van de bekendste kledingbedrijven van Nederland, het onboardingsproces van WE Fashion en het samenwerken met Good Company als zowel werkgever als werkzoekende.

Elise Westhof

6 min

Blog Good Company_Ervaring van Studytube

Ervaring Good Company door Studytube: Van veelbelovende start-up tot internationale scale-up

Studytube maakte de afgelopen jaren een indrukwekkende groei door van kleine start-up naar een internationale scale-up met een succesvol leerplatform. Hoe ze deze ontwikkeling doormaakte, wat Studytube precies voor bedrijf is, waar ze naartoe willen groeien in de toekomst en wat de bijdrage van Good Company is geweest als recruitmentpartner? Dat lees je in dit interview met Studytube!

Eva Haarsma

7 min

Gerelateerde artikelen