Zit jouw nieuwe baan tussen deze openstaande vacatures

6 min. leestijd
Openstaande vacatures bij Good Company die per direct werk verschaffen

Ben jij toe aan een andere uitdaging? Dit is een goed moment om te solliciteren. Momenteel zijn er nog genoeg bedrijven die groeien en op zoek zijn naar talentvol personeel, maar dit kan mogelijk in de rest van 2024 veranderen. Hoe de arbeidsmarkt er precies uit gaat zien, is nog onzeker. Onderzoek stelt dat de economie wel iets groeit, maar de arbeidsmarkt krap blijft. Welke kant het ook opgaat, nu staan er nog genoeg vacatures op onze site in de vakgebieden ICT, sales, techniek en marketing. 

We hebben hieronder een lijst voor je opgesteld met vacante vacatures bij de tofste bedrijven uit ons netwerk. Dus zoek jij een nieuwe uitdaging? Lees snel verder en bekijk de openstaande vacatures!

Openstaande vacatures

    1. Business Analist
    2. Test Manager
    3. Junior/Medior Google Ads Specialist
    4. Splunk / Security Engineer
    5. .NET Developer

Bekijk vacatures op GoodCompany

Kies een sector en vul een functietitel in:


Bekijk alle vacatures per sector:

Business Analist – Utrecht

Werk jij graag op het snijvlak van business en IT? Dan is deze vacature voor jou! Als Business Analist ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van processen en systemen van klanten van a tot z. Dit betekent dat je betrokken bent vanaf het identificeren van het probleem tot aan het implementeren van de oplossing. Je werkt tijdens dit proces nauw samen met diverse stakeholders – variërend van bedrijfsleider tot eindgebruiker. Duidelijke communicatie, proactief handelen en eigen initiatief zijn daarbij belangrijk. 

Deze vacature staat open bij een grote Nederlandse speler op het gebied van quality assurance, testen en business analyse. Zij ondersteunen klanten op strategisch vlak, waarborgen de kwaliteit van hun ICT-systemen en verbeteren de kwaliteit van alle fasen van een development lifecycle. Bij dit bedrijf krijg je veel ruimte om nieuwe ideeën te bedenken en uit te voeren, met collega’s te sparren en jezelf verder te ontwikkelen. Wat ook heel fijn is: je krijgt direct een vast contract aangeboden mét een goed salaris en aantrekkelijke variabele beloningen afgestemd op jouw wensen (zoals een winstuitkering en onkostenvergoeding). 

Meer weten? Bekijk hier de volledige vacature van Business Analist in Utrecht!

Jobs Good Company

Test Manager – Veenendaal

Als Test Manager maak jij hét verschil voor je klanten door ze verder te helpen met hun softwaresystemen. Je begeleidt implementaties van high impact applicaties en systemen, legt risico’s bloot en neemt barrières weg met maar één doel: een bijdrage leveren aan de dienstverlening van jouw klanten. Bij het takenpakket van deze functie behoren ook werkzaamheden als het coachen van teams en organisaties, adviseren van klanten over software testen en het behouden van overzicht over complexe ketens. 

Dit is echt een rol voor iemand die van uitdaging en afwisseling houdt. Je voert namelijk wisselende opdrachten uit voor verschillende toonaangevende organisaties. Vaardigheden en ervaringen die hierbij van pas komen zijn sterke communicatieve vaardigheden, hands-on mentaliteit, ervaring met Agile werken en eerdere werkervaring als Testmanager of -coördinator. 

Waar je terechtkomt? Je wordt onderdeel van een bedrijf dat gespecialiseerd is in software testen. Ze ontwikkelden hierin hun eigen unieke werkwijze, waarmee ze diverse klanten tot in de puntjes kunnen ondersteunen en dagelijks hun processen en softwaresystemen naar een hoger niveau tillen. Dit gebeurt in een sterk team van testconsultants, developers en andere ICT-professionals.

Ook onderdeel worden van dit team? Ga naar de vacature van Test Manager en solliciteer!

Good Company Vacatures

Junior/Medior Google Ads Specialist – Haarlem

Zoek je een nieuwe uitdaging in de richting van marketing? Dan is deze Google Ads Specialist vacature in Haarlem interessant voor jou! Je gaat aan de slag bij een modern bureau dat met marketingoplossingen en data bedrijven helpt om te groeien, naamsbekendheid te vergroten en beter zichtbaar en vindbaar te zijn. De organisatie groeit hard en zoekt daarom een Nederlandssprekende Junior/Medior Google Ads Specialist die het team komt versterken.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van doeltreffende campagnes via Google Ads voor je eigen groep klanten – bestaande uit verschillende soorten organisaties in de Benelux zoals webshops, horecaondernemingen of verzekeraars. Jij bedenkt en implementeert de beste SEA-strategieën voor jouw klanten en houdt zelfstandig alle lopende campagnes in de gaten. Wat de rest van je takenpakket inhoudt? Hier lees je de volledige vacature voor deze functie van Junior/Medior Google Ads Specialst

Verder heb je als Google Ads Specialist voldoende ruimte om je door te ontwikkelen in je eigen vakgebied. Dit alles binnen een dynamische omgeving en een ambitieus team dat eigenlijk net een vriendenclub lijkt. De arbeidsvoorwaarden zijn ook zeer goed te noemen: een salaris tussen de €3.000,- en €3.500,-, aantrekkelijke pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, professionele apparatuur en 1 maand per jaar met collega’s remote werken vanaf bijvoorbeeld Bali of Ibiza. 

Wat voor jou? Solliciteer direct op deze vacature van Junior/Medior Google Ads Specialst!

Marketing Jobs

Splunk / Security Engineer – Zoetermeer

Op zoek naar een interessante functie waarin je zowel op operationeel als strategisch niveau werkt? Deze baan als Splunk / Security Engineer is wat voor jou! Als Splunk / Security Engineer krijg je de kans om te werken voor de mooiste en meest aansprekende organisaties. Je helpt je klanten door waarde uit hun data te halen en door oplossingen te implementeren. Ook het beveiligen van ICT-netwerken en datastromen, onderhouden van het securityplatform en ontwikkelen van inzichtelijke dashboards horen bij jouw rol.

In overleg met de klant pak je daarnaast specifieke problemen aan met een groot scala aan user-cases. Je geeft advies over hoe de klant mogelijke hacks voorkomt en bouwt mee aan de best passende oplossing. Verder denk je vanuit jouw expertise mee over nieuwe producten en proposities voor zowel klanten als het bedrijf zelf.

Je wordt onderdeel van een gedreven team dat jou met open armen ontvangt en er alles aan doet om je meteen thuis te laten voelen. Binnen het bedrijf is geen hiërarchische cultuur en wordt iedereen aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen. Verwacht ook direct een vast contract met o.a. een salaris dat snel meegroeit met jouw ontwikkelingen, leaseauto, persoonlijk leerbudget en de mogelijkheid om je eigen werktijden te bepalen. 

Nieuwsgierig naar de volledige vacature? Klik hier om de functie van Splunk / Security Engineer te bekijken.

Good Company IT Vacatures

.NET Developer – Gouda

Tijd voor een volgende stap als .NET Developer? Dan is deze vacature misschien wat voor jou! Je wordt onderdeel van een bedrijf dat zich volledig richt op maatwerk projecten op het gebied van software development. Denk hierbij aan Azure integratie voor een grote zorgverzekeraar, .NET maatwerk voor een multinational of projecten omtrent DevOps. Je kunt dus rekenen op een zeer gevarieerde baan. 

In deze rol van .NET Developer ga je projectmatig bij diverse grote klanten aan de slag. Geen saaie opdrachten of stoffige bedrijven, maar gave projecten waarmee jij écht impact kunt maken en een meetbare bijdrage levert aan het succes van klanten! Samen met jou bekijken ze welke opdrachten bij jouw skills, ambities, ervaringen en wensen passen. Je voert sommige opdrachten alleen uit en andere weer samen met een gedreven team van developers. 

Verder heb je in deze functie de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, jezelf uit te dagen en verder door te groeien. Ook word je lid van een levendige development community. 

Als .NET Developer bij onze opdrachtgever ontvang je een uitstekend salaris tussen  €4.000,- tot €6.500,- bruto per maand, onkostenvergoeding, lease- of mobiliteitsbudget, pensioenregeling, laptop en meer!

Meer lezen? Bekijk hier de vacature van .NET Developer in Gouda.

Meer openstaande vacatures op Good Company

Naast deze openstaande vacatures vind je op de website van Good Company nog veel meer gave functies! Samen met jou gaan we op zoek naar een plek waar je omringd wordt met mensen die het beste in jou en elkaar naar boven halen. 

Of je nu zoekende bent, je wil verbeteren, toe bent aan vernieuwing, wil bouwen aan iets groots of vastzit in iets ouds—wij zijn er om je te begeleiden in, naar, door en voorbij elke volgende stap.

Staat jouw vacature er niet bij? Upload je cv dan hieronder!

Op zoek naar een nieuwe baan?

Deel je cv met ons, dan gaan we samen op zoek naar een baan die echt bij je past.

Sleep je cv hierheen of een bestand

of een bestand (docx of pdf)

(docx of pdf)

Arbeidsmarkt
Alle artikelen >
Openstaande vacatures bij Good Company die per direct werk verschaffen

Zit jouw nieuwe baan tussen deze openstaande vacatures

Er staan nog steeds veel vacatures open bij bedrijven die hard op zoek zijn naar nieuw talent! Zit jouw nieuwe baan ertussen? Bekijk snel alle functies.

Elise Westhof

6 min

Good Company Blog WE Fashion Interview

Applaus op je eerste werkdag: hoe WE Fashion internationaal genoeg is om complex te zijn en bescheiden genoeg om persoonlijk te zijn

In dit interview met Sander, Head of eCommerce bij WE Fashion, spreken we over het vinden van zijn baan, het werken bij een van de bekendste kledingbedrijven van Nederland, het onboardingsproces van WE Fashion en het samenwerken met Good Company als zowel werkgever als werkzoekende.

Elise Westhof

6 min

Gerelateerde artikelen