Zit jouw nieuwe baan tussen deze openstaande vacatures

4 min. leestijd
Openstaande vacatures bij Good Company die per direct werk verschaffen

Veel bedrijven zijn ondanks de coronaperikelen nog steeds op zoek naar personeel. Sommige bedrijven zelfs meer dan ooit tevoren! We hebben een lijst voor je opgesteld met vacante vacatures bij leuke bedrijven uit ons netwerk. Dus zoek jij in deze roerige tijd een nieuwe uitdaging? Lees snel verder en bekijk de openstaande vacatures! 

Openstaande vacatures

1. PLC/SCADA Software Engineer – Hengelo
2. Lead Mendix Developer – Nieuwegein
3. Azure Cloud Engineer – Utrecht
4. Team Lead Embedded Software Engineering – Enschede

Bekijk vacatures op GoodCompany

Kies een sector en vul een functietitel in:


Bekijk alle vacatures per sector:

PLC/SCADA Software Engineer – Hengelo

Zoek je een nieuwe uitdaging in een technische richting? Dan is de openstaande vacature van PLC/SCADA Software Engineer bij een toonaangevend engineeringsbedrijf misschien wel iets voor jou. Met een specialisme in zowel electrical engineering als software engineering, weet het bedrijf keer op keer maatwerk te leveren. De uitdaging om ieder complex probleem zo efficiënt mogelijk op te lossen is dan ook een ware sport binnen deze organisatie. Iedere medewerker heeft een technische achtergrond en een grote passie voor het vak, wat uiteindelijk de sterke basis vormt voor succes. 

Als PLC/SCADA Software Engineer houd je je bezig met industriële software; je implementeert, vernieuwt, verbetert en onderhoudt software waar grote klanten dagelijks van afhankelijk zijn. Deze verantwoordelijkheid wordt uiteraard beloond met een grote mate van zelfstandigheid, volop ontwikkelmogelijkheden en een goede werk-privé balans. Voel jij je helemaal thuis in een omgeving die draait om engineering? En omring je je graag met mensen die deze passie met je delen? Solliciteer dan snel op deze functie! 

Bekijk de openstaande vacature van PLC/SCADA Software Engineer 

Vacatures

Lead Mendix Developer – Nieuwegein

Zoek je een baan waarin je zowel op leidinggevend als operationeel niveau kan blijven werken? Bekijk dan eens de openstaande vacature van Lead Mendix Developer. In deze rol sta je namelijk aan het roer van een gespecialiseerd team, maar blijf je tegelijkertijd nauw betrokken bij de ontwikkeling van Mendix-oplossingen voor complexe problemen bij klanten. Je staat dus voortdurend in contact met zowel jouw teamleden als de verschillende opdrachtgevers. De markt van Mendix-oplossingen is de laatste maanden sterk aangetrokken, en jouw bijdrage is dan ook van groot belang om gehoor te geven aan de toenemende vraag. Zie jij deze uitdaging wel zitten? Grijp dan je kans! 

De werkomgeving waarin je terechtkomt draait volledig om innovatie. Door manieren te blijven ontdekken om verandering voor te blijven, weet het bedrijf klanten optimaal te ondersteunen in hun digitale transformatie. Om deze service te blijven bieden, is het belangrijk dat medewerkers de kans krijgen om alles uit hun talent te halen. Daarom word je volop gestimuleerd om te blijven leren, groeien en ontwikkelen. Kortom, bij dit bedrijf krijg je de ruimte en het vertrouwen om met jouw unieke vaardigheden bij te dragen aan een toekomstbestendige wereld.     

Bekijk de openstaande vacature van Lead Mendix Developer 

Azure Cloud Engineer – Utrecht

Naast Mendix developers is ook de vraag naar Cloud-specialisten op dit moment enorm. Door de plotselinge verschuiving van kantoorgebonden werk naar een remote-omgeving, zit de markt van Cloud-oplossingen in de lift. Jouw kennis van cloud-computing, en MS Azure in het bijzonder, is dan ook zeer waardevol. Wil jij met deze kennis bijdragen aan het verbeteren van talloze IT-landschappen? In deze rol krijg je de verantwoordelijkheid en de vrijheid om echt het verschil te maken. 

Als Azure Cloud Engineer weet je precies hoe je een design maakt, advies geeft over de cloud en een migratie- en implementatietraject uitvoert. Hierbij houd je altijd rekening met de wensen van de klant en ben je alert op eventuele aanvullende mogelijkheden. Binnen het bedrijf vervul je een belangrijke functie en denk je actief mee over de volgende stappen. De arbeidsvoorwaarden die hier tegenover staan zijn dan ook niet mis; zo kun je rekenen op een contract voor onbepaalde tijd, een bonusregeling, een leaseauto en nog veel meer!  

Bekijk de openstaande vacature van Azure Cloud Engineer 

Team Lead Embedded Software Engineering – Enschede

Ben je op zoek naar een uitdagende functie waarin je leiding mag geven aan 7 gedreven enthousiastelingen met een grote passie voor technologie? Dan is de functie van Team Lead Embedded Software Engineering misschien iets voor jou! Deze baan geeft je namelijk alle vrijheid en verantwoordelijkheid die je zoekt in een leidinggevende rol. Niet alleen stuur je een gemotiveerd team aan, je blijft actief deelnemen aan de ontwikkeling van baanbrekende technologie en innovatieve oplossingen.

Daarnaast is ook het bedrijf waar je komt te werken een echte topspeler. Als één van de marktleiders binnen hun specifieke sector weet het bedrijf grote stappen te maken. Internationaal zijn ze al actief, dus de wereld ligt aan je voeten. Zit jij vol goede ideeën en wil je graag je stempel drukken op de technologie van de toekomst? Dit is je kans!

Bekijk de openstaande vacature van Team Lead Embedded Software Engineering

Meer openstaande vacatures op Good Company

Naast deze openstaande vacatures vind je op de website van Good Company nog veel meer functies die nog steeds vacant zijn! Samen met jou gaan we op zoek naar een plek waar je omringd wordt met mensen die het beste in jou en elkaar naar boven halen. 

Of je nu zoekende bent, je wil verbeteren, toe bent aan vernieuwing, wil bouwen aan iets groots of vastzit in iets ouds—wij zijn er om je te begeleiden in, naar, door en voorbij elke volgende stap.

Jouw vacature er niet bij? Upload je cv dan hieronder!

Op zoek naar een nieuwe baan?

Deel je cv met ons, dan gaan we samen op zoek naar een baan die echt bij je past.

Sleep je cv hierheen of een bestand

of een bestand (docx of pdf)

(docx of pdf)

Arbeidsmarkt
Alle artikelen >
Openstaande vacatures bij Good Company die per direct werk verschaffen

Zit jouw nieuwe baan tussen deze openstaande vacatures

Er staan nog steeds veel vacatures open bij bedrijven die hard op zoek zijn naar nieuw talent! Zit jouw nieuwe baan ertussen? Bekijk snel alle functies.

Sara de Rouw

4 min

werken bij navara

Topwerkgever NAVARA brengt IT en business samen met unieke aanpak

Werken bij NAVARA betekent voortdurend uitgedaagd worden—zowel individueel als in teamverband. Leer alles over deze organisatie en bekijk de vacatures!

Sara de Rouw

4 min

Gerelateerde artikelen