Zit jouw nieuwe baan tussen deze topvacatures?

4 min. leestijd
Vacatures

Veel bedrijven zijn ondanks de coronaperikelen nog steeds op zoek naar personeel. Sommige bedrijven zelfs meer dan ooit tevoren! We hebben een lijst voor je opgesteld met vacante vacatures bij leuke bedrijven uit ons netwerk. Dus zoek jij in deze roerige tijd een nieuwe uitdaging? Lees snel verder en bekijk de vacatures!  

Vacatures

1. Senior SEA-Specialist – Den Haag
2. PLC/SCADA Software Engineer – Hengelo
3. Lead Mendix Developer – Nieuwegein
4. Azure Cloud Engineer – Utrecht
5. Junior Data Engineer – Amsterdam

Senior SEA-specialist – Den Haag

Krijg jij een kick van nieuwe technologieën en tools, en weet je je behoorlijk goed staande te houden in het huidige SEA-landschap? Dan spreekt deze vacature je zeker aan. Het gaat namelijk niet om een doorsnee SEA-vacature; in deze rol heb je beschikking over een miljoenenbudget om de verschillende accounts van het bedrijf internationaal te verstevigen. Met jouw strategische kijk op Google Ads weet je alles uit de paid advertisements te halen en draag je bij aan het groeiende succes van deze ambitieuze organisatie. Je krijgt daarbij ook de ruimte om je kennis uit te breiden op het gebied van display en social advertisement. 

Je komt terecht bij een internationaal online-marketingbedrijf dat kosten noch moeite spaart om medewerkers de werkomgeving te bieden die optimaal bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe technieken, tools, technologieën, trainingen en opleidingen—alles om jou en je collega’s te helpen groeien. De grote, internationale klanten die ze aan zich hebben weten te binden maken het werk bovendien iedere dag tot een leuke uitdaging. Kortom, zie jij jezelf werken tussen gelijkgestemde, ambitieuze professionals? Dit is je kans!         

Bekijk de vacature voor Senior SEA-Specialist 

PLC/SCADA Software Engineer – Hengelo

Zoek je een nieuwe uitdaging in een technische richting? Dan is de vacature van PLC/SCADA Software Engineer bij een toonaangevend engineeringsbedrijf misschien wel iets voor jou. Met een specialisme in zowel electrical engineering als software engineering, weet het bedrijf keer op keer maatwerk te leveren. De uitdaging om ieder complex probleem zo efficiënt mogelijk op te lossen is dan ook een ware sport binnen deze organisatie. Iedere medewerker heeft een technische achtergrond en een grote passie voor het vak, wat uiteindelijk de sterke basis vormt voor succes. 

Als PLC/SCADA Software Engineer houd je je bezig met industriële software; je implementeert, vernieuwt, verbetert en onderhoudt software waar grote klanten dagelijks van afhankelijk zijn. Deze verantwoordelijkheid wordt uiteraard beloond met een grote mate van zelfstandigheid, volop ontwikkelmogelijkheden en een goede werk-privé balans. Voel jij je helemaal thuis in een omgeving die draait om engineering? En omring je je graag met mensen die deze passie met je delen? Solliciteer dan snel op deze functie! 

Bekijk de vacature van PLC/SCADA Software Engineer 

Vacatures

Lead Mendix Developer – Nieuwegein

Zoek je een baan waarin je zowel op leidinggevend als operationeel niveau kan blijven werken? Bekijk dan eens de vacature van Lead Mendix Developer. In deze rol sta je namelijk aan het roer van een gespecialiseerd team, maar blijf je tegelijkertijd nauw betrokken bij de ontwikkeling van Mendix-oplossingen voor complexe problemen bij klanten. Je staat dus voortdurend in contact met zowel jouw teamleden als de verschillende opdrachtgevers. De markt van Mendix-oplossingen is de laatste maanden sterk aangetrokken, en jouw bijdrage is dan ook van groot belang om gehoor te geven aan de toenemende vraag. Zie jij deze uitdaging wel zitten? Grijp dan je kans! 

De werkomgeving waarin je terechtkomt draait volledig om innovatie. Door manieren te blijven ontdekken om verandering voor te blijven, weet het bedrijf klanten optimaal te ondersteunen in hun digitale transformatie. Om deze service te blijven bieden, is het belangrijk dat medewerkers de kans krijgen om alles uit hun talent te halen. Daarom word je volop gestimuleerd om te blijven leren, groeien en ontwikkelen. Kortom, bij dit bedrijf krijg je de ruimte en het vertrouwen om met jouw unieke vaardigheden bij te dragen aan een toekomstbestendige wereld.     

Bekijk de vacature van Lead Mendix Developer 

Azure Cloud Engineer – Utrecht

Naast Mendix developers is ook de vraag naar Cloud-specialisten op dit moment enorm. Door de plotselinge verschuiving van kantoorgebonden werk naar een remote-omgeving, zit de markt van Cloud-oplossingen in de lift. Jouw kennis van cloud-computing, en MS Azure in het bijzonder, is dan ook zeer waardevol. Wil jij met deze kennis bijdragen aan het verbeteren van talloze IT-landschappen? In deze rol krijg je de verantwoordelijkheid en de vrijheid om echt het verschil te maken. 

Als Azure Cloud Engineer weet je precies hoe je een design maakt, advies geeft over de cloud en een migratie- en implementatietraject uitvoert. Hierbij houd je altijd rekening met de wensen van de klant en ben je alert op eventuele aanvullende mogelijkheden. Binnen het bedrijf vervul je een belangrijke functie en denk je actief mee over de volgende stappen. De arbeidsvoorwaarden die hier tegenover staan zijn dan ook niet mis; zo kun je rekenen op een contract voor onbepaalde tijd, een bonusregeling, een leaseauto en nog veel meer!  

Bekijk de vacature van Azure Cloud Engineer 

Junior Data Engineer – Amsterdam

Ook als Data Engineer vind je tegenwoordig veel vacatures die aansluiten op jouw vaardigheden. Jouw inzet zorgt er namelijk voor dat bedrijfsprocessen optimaal kunnen worden ingericht op basis van relevante data. In deze functie is het aantal jaren ervaring dat jij hebt opgedaan niet belangrijk. Je vindingrijkheid, doorzettingsvermogen en analytische vaardigheden daarentegen zijn van grote meerwaarde. Deze internationale organisatie rekent op jou om de grote hoeveelheden data om te zetten in waardevolle informatie, wat vervolgens de basis vormt voor verdere stappen. Deze verantwoordelijke functie gaat gepaard met ruimte en aandacht om je kennis en kunde sterk te ontwikkelen. 

Ondanks het relatief kleine team (20 professionals) worden er enorme stappen gemaakt, en heeft het bedrijf zich in korte tijd goed op de kaart weten te zetten. Om deze positie nog verder te verstevigen, zijn ze op zoek naar een Data Engineer met veel ambitie. Ze zoeken iemand die lef toont, innovatief denkt en een grote passie voor data heeft. Affiniteit met dieren is overigens ook belangrijk, er lopen namelijk 4 kantoorhonden rond! 

Bekijk de vacature van Junior Data Engineer 

Good Company helpt je verder

Naast deze vacatures vind je op de website van Good Company nog veel meer functies die nog steeds vacant zijn! Samen met jou gaan we op zoek naar een plek waar je omringd wordt met mensen die het beste in jou en elkaar naar boven halen. 

Of je nu zoekende bent, je wil verbeteren, toe bent aan vernieuwing, wil bouwen aan iets groots of vastzit in iets ouds—wij zijn er om je te begeleiden in, naar, door en voorbij elke volgende stap.

Jouw vacature ook in deze lijst? Neem contact met ons op!

Arbeidsmarkt
Alle artikelen >
Gerelateerde artikelen