Topwerkgever NAVARA brengt IT en business samen met unieke aanpak

4 min. leestijd
werken bij navara

Digitalisering van het bedrijfsleven is onvermijdelijk. Processen, data, applicaties en tools; toekomstplannen hangen vaak af van digitale strategieën die inspelen op verandering. Maar veel bedrijven hebben de kennis en mankracht niet in huis om deze strategieën te realiseren. 

Techconsultancy NAVARA kent de problemen waar bedrijven tegenaan lopen als het gaat om digitalisering—en biedt oplossingen die naadloos aansluiten op de visie van deze bedrijven. Niet standaard, maar maatwerk. Niet alleen ontwikkeling, ook uitvoering. Door gespecialiseerde ‘units’, bestaande uit een aantal steengoede developers, voor een bepaalde periode binnen het bedrijf van de opdrachtgever te laten werken, levert NAVARA oplossingen die impact hebben. Die beantwoorden aan verwachtingen, en deze overtreffen. 

De kracht achter dit succes? Snelheid.

Technologie staat niet stil. Data staat niet stil. Verwachten dat het IT-landschap onveranderd blijft terwijl je als bedrijf werkt aan digitalisering, mondt waarschijnlijk uit in teleurstelling. NAVARA snapt dit en werkt daarom uitsluitend aan projecten die toekomstbestendig zijn. Maar dit kan alleen als er geen trage processen of verbroken communicatielijnen in de weg staan van innovatie. De multidisciplinaire units die vanuit NAVARA opereren binnen het bedrijf van een opdrachtgever schakelen daarom rechtstreeks met het management en de stakeholders, zodat het product snel en naar wens wordt opgeleverd. NAVARA verwacht dan ook van haar developers dat ze precies doen waar ze goed in zijn: ontwikkelen. Geen onnodige vergaderingen, plannen die al tijden wachten op akkoord of miscommunicaties—gewoon baanbrekende software neerzetten. Met behulp van de nieuwste technologie, uiteraard. 

Fintech-project bij een bedrijf in de financiële sector

Gebaseerd op methodes achter Agile, Design Thinking, Lean en DevOps weet NAVARA haar stempel te drukken op de toekomst van het bedrijfsleven. Zo stonden de professionals van NAVARA bij het bedrijf uit Utrecht voor de uitdaging om een innovatieve omgeving te bouwen die zowel voor mobiel en web als voor de klant goed functioneert. Behoeften vanuit de klant zijn afgestemd op de technische mogelijkheden en op basis van deze informatie heeft NAVARA maar liefst drie DevOps-teams bij de klant aan het werk gezet.

Gedreven en gespecialiseerde full-stack developers, testers en business analisten van NAVARA namen de uitdaging aan en hebben binnen drie maanden een eerste versie van de nieuwe mobiel bankieren-app uitgerold. Met succes—door continuous integration, continuous deployment en automated testing te implementeren, hebben de drie teams van NAVARA de basis gelegd voor toekomstbestendige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke app die in hoog tempo doorontwikkeld wordt.

Soortgelijke projecten, zowel binnen de financiële sector als daarbuiten, pakt NAVARA maar al te graag op. Het bedrijf ziet namelijk kansen waar partners ze nog niet zien, en realiseert met veel passie voor vernieuwing deze kansen voor bedrijven die  simpelweg de middelen niet hebben om ze om te zetten in resultaten. Op die manier draagt NAVARA stap voor stap, project voor project, bij aan een digitaal bedrijfslandschap. Niet voor niets luidt de leus van NAVARA ‘We ignite. We perform’. Want dat doen ze. 

Bekijk vacatures op GoodCompany

Kies een sector en vul een functietitel in:


Bekijk alle vacatures per sector:

Een werkgever met lef, ambitie en geweldige arbeidsvoorwaarden

Omdat NAVARA steeds vaker uitdagende projecten aangaat bij bedrijven die niets minder dan hoogstaande kwaliteit verwachten, zijn ze op zoek naar full-stack software engineers die een stap verder willen gaan in hun carrière. Professionals die snappen dat projecten bij grote partners gepaard gaan met professionaliteit en uitdaging. En die energie krijgen van afwisseling, of het nu om tools en technieken of werkplek gaat.

Tegenover de inzet en verantwoordelijkheid die NAVARA verwacht van haar medewerkers staat een arbeidsvoorwaardenpakket waar je als developer blij van wordt. Het talent van de NAVARA-teams wordt namelijk onder andere gevoed door inspirerende kennissessies tijdens de zogeheten ‘N-days’, een persoonlijk opleidingsbudget en onbeperkte doorgroeimogelijkheden. Dat je als werknemer ook kunt rekenen op een lease- of mobiliteitsregeling, een netto telefoon- en onkostenvergoeding, een premievrij pensioen, 25 vakantiedagen, een Macbook Pro en een heleboel leuke teamactiviteiten vindt het bedrijf vanzelfsprekend. 

Werken bij NAVARA

Zoek jij een baan in de omgeving Utrecht, Rotterdam of Amsterdam en wil je alles uit je talent halen? NAVARA zoekt ervaren Full-stack Software Engineers die bij willen dragen aan baanbrekende IT-oplossingen. Geef eigenhandig vorm aan een digitale toekomst met projecten die ertoe doen. Om zoveel mogelijk developers te kunnen bereiken heeft NAVARA hulp ingeschakeld van Good Company, een carrièreplatform dat technologie combineert met gezond verstand om de beste mensen op de plek te krijgen waar ze thuishoren—of het nu om IT, techniek, marketing of sales gaat. 

Bekijk nu alle vacatures bij NAVARA!

Arbeidsmarkt
Alle artikelen >
Good Company Blog WE Fashion Interview

Applaus op je eerste werkdag: hoe WE Fashion internationaal genoeg is om complex te zijn en bescheiden genoeg om persoonlijk te zijn

In dit interview met Sander, Head of eCommerce bij WE Fashion, spreken we over het vinden van zijn baan, het werken bij een van de bekendste kledingbedrijven van Nederland, het onboardingsproces van WE Fashion en het samenwerken met Good Company als zowel werkgever als werkzoekende.

Elise Westhof

6 min

Blog Good Company_Ervaring van Studytube

Ervaring Good Company door Studytube: Van veelbelovende start-up tot internationale scale-up

Studytube maakte de afgelopen jaren een indrukwekkende groei door van kleine start-up naar een internationale scale-up met een succesvol leerplatform. Hoe ze deze ontwikkeling doormaakte, wat Studytube precies voor bedrijf is, waar ze naartoe willen groeien in de toekomst en wat de bijdrage van Good Company is geweest als recruitmentpartner? Dat lees je in dit interview met Studytube!

Eva Haarsma

7 min

Gerelateerde artikelen