Werk jij straks bij een echte Topwerkgever?

5 min. leestijd
topwerkgevers

Wat definieert een topwerkgever? Vaak heeft dit iets te maken met de hoeveelheid euro’s die geboden wordt voor die vermelding. Helaas, want dit geeft jou natuurlijk geen eerlijk beeld. Omdat wij de term ‘topwerkgever’ koppelen aan goede arbeidsvoorwaarden en interessante extra’s in plaats van aan een bedrag, hebben we een eerlijk lijstje met échte topwerkgevers voor je opgezet. Benieuwd waar je terecht kunt voor de leukste en meest uitdagende banen? Iedereen kent natuurlijk Google en ook de Nederlandse techconsultancy Navara groeit in naamsbekendheid. Maar met een aantrekkelijk salaris en goede koffie onderscheid je je als werkgever tegenwoordig niet meer zo snel. De opmars van het flex- of thuiswerken heeft de wereld van het secundaire arbeidsvoorwaardenpakket flink opgeschud. Evenals een tablet, laptop, telefoon of zelfs auto als deel van de toolkit. Gelukkig worden bedrijven ook hierin steeds creatiever.

Blauw Gras

Dit content marketingbureau is bijvoorbeeld een werkgever om in de gaten te houden. Door slim in te spelen op het groeiende belang van social media, heeft Blauw Gras een groot portfolio op weten te bouwen met creatieve projecten bij grote klanten.
Naast gave opdrachten, heeft het bedrijf ook dé ultieme bedrijfscultuur. Creativiteit wordt hier namelijk gezien als de bron van succes. En dit zie je terug in de verfrissende en energieke cultuur. Hier is talent niet gebonden aan werkervaring. Als jij ergens echt goed in bent, kun je snel grote stappen maken.

“Wij zijn content creatieven in de digitale wereld.”

De creativiteit binnen Blauw Gras gaat gepaard met een ontzettend mooie werkomgeving. Het kantoor is de perfecte weerspiegeling van de visie van het bedrijf. Inspiratie is natuurlijk hartstikke belangrijk voor een content marketingbureau, daarom vind je bij Blauw Gras fijne werkplekken, mooie vergaderspots én een eigen bar.
Ook niet onbelangrijk; de locatie. Het kantoor van Blauw Gras ligt aan het IJ, in de Houthavens van Amsterdam. En het uitzicht? Fenomenaal.

Bekijk vacatures op GoodCompany

Kies een sector en vul een functietitel in:


Bekijk alle vacatures per sector:

Yellowgrape

Waar ook flink aan de weg wordt getimmerd is bij Yellowgrape, een veelbelovend e-commerce bedrijf. Met een grote passie voor elektronische bedrijfsvoering en een groeiend netwerk aan grote klanten heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot partij om rekening mee te houden.
Niet alleen is Yellowgrape expert op het gebied van e-commerce, ook wat betreft arbeidsvoorwaarden zijn ze behoorlijk vooruitstrevend. Zo kun je naast een aantrekkelijk salaris ook een bonusregeling, goede pensioenregeling én opleidings- en doorgroeimogelijkheden verwachten.
Dit betekent dat jij alle middelen aangereikt krijgt om te groeien in je rol binnen het bedrijf en te ontdekken hoe jij je carrière vorm wilt geven. Bovendien is Yellowgrape transparant; je komt hier niet voor verrassingen te staan.

Tot zover de ‘standaard’ arbeidsvoorwaarden. Yellowgrape heeft namelijk nog veel meer te bieden! Wat dacht je van de mogelijkheid om 4 dagen per week te werken of elke dag een gezonde lunch op kantoor? En met een kantoor aan de Keizergracht zou het toch geweldig zijn om een eigen sloep te hebben voor de borrels? Yellowgrape heeft het allemaal.

Topwerkgever_drinks

MediaXplain*

Nog zo’n ambitieus bedrijf: Mediaxplain*. Dit onafhankelijke full service media- en marketingbureau gooit hoge ogen als het aankomt op mooie en slimme campagnes. Met een indrukwekkend portfolio en lange lijst met grote en bekende opdrachtgevers, snappen wij maar al te goed waarom het dit bedrijf zo voor de wind gaat.
Als je alleen de echte toppers in dienst hebt, moet je natuurlijk ook iets bieden waardoor ze bij je blijven. En dát is nu precies waar Mediaxplain* in uitblinkt.
Mediaxplain* begrijpt als geen ander dat talent te waardevol is om te verspillen aan suffe opdrachten en breindodende campagnes. Zowel vaste krachten als stagiairs worden daarom maximaal gestimuleerd in hun ontwikkelproces. Aan de hand van een persoonlijk ontwikkelplan kun je bij Mediaxplain* je dromen waarmaken. En even eerlijk – de campagnes die ze neerzetten zijn hét bewijs dat ze thuishoren in de top.
Onlangs heeft Mediaxplain* het videocontentbureau Zelfspot overgenomen, waardoor er een nieuwe creatieve wereld openging en nieuwe marketingmogelijkheden zich aandienden. Een media- en marketingbureau dat óók videoproducties levert? Jawel. Concurrentie: eat your heart out.

Adwise

Op zoek naar een baan bij een (marketing)duizendpoot? Dan zou je bij Adwise wel eens positief verrast kunnen worden. Deze veelzijdige organisatie is namelijk van alle digitale markten thuis. Van e-commerce en lead generation tot employer branding en procesoptimalisatie. Kleine multidisciplinaire ‘squads’, die aanvoelen als start-ups binnen het bedrijf, werken hard aan de realisatie van uitdagende projecten voor grote (internationale) opdrachtgevers.
De afwisseling, inspirerende werkomgeving en grenzeloze ambitie maken Adwise tot een bewezen succes. Niet alleen klanten zijn tevreden over deze alleskunner, ook medewerkers blijven graag zitten. Niet zo gek; de leuke extra’s die Adwise biedt, maken de keuze vrij eenvoudig. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig kantoor waar je creatieve geest helemaal los kan gaan. Of de vele doorgroeimogelijkheden, waarbij je ook nog actief wordt ondersteund in het proces naar die volgende stap.
Adwise ademt digitale expertise en werkplezier. Het label ‘topwerkgever’ is daarom zeker op z’n plaats.
Topwerkgever_company

Pervorm

De data-driven creatievelingen bij Pervorm begrijpen dat consumenten steeds kritischer kijken naar brands en advertisement. Hier spelen ze dan ook slim op in. Dit meer-dan-een-marketingbureau ondersteunt bedrijven in de ontwikkeling en verbetering van een unieke campagnestrategie om de maximale Customer Lifetime Experience te behalen, waarbij passende marketingtechnologieën worden gekozen en data de basis vormt. De service en producten die Pervorm levert zijn eindeloos, en stuk voor stuk van belachelijk hoge kwaliteit.
Maar dat is niet het enige waar ze goed in zijn!
Ook werknemers blij maken is een van Pervorm’s specialiteiten. Naast de zeer aantrekkelijke groei- en ontwikkelmogelijkheden biedt het bedrijf namelijk ook onbeperkt(!) verlofdagen. Hier staat uiteraard wel tegenover dat het met jouw verantwoordelijkheidsgevoel wel goed zit. Via het bedrijf ben je ook in staat om in-house trainingen te volgen, gegeven door specialisten uit het Nederlandse bedrijfsleven.
En hoe fijn zou het zijn om na het werk een koud biertje van de tap te drinken of te genieten van een lekkere cocktail zónder dat je daarvoor naar de kroeg moet? Als dát niet multifunctioneel is.

Dus, wat is nu een topwerkgever?

Een topwerkgever zorgt voor haar werknemers. Er wordt meer geboden dan ‘uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden’. Werknemers worden ook geprikkeld om door te groeien en meer te ontdekken. Nieuwsgierigheid wordt beantwoord maar ook aangewakkerd door nieuwe en interessante projecten en de bedrijfscultuur staat voorop.

Kortom, werkgevers die nét dat stapje extra doen – of flinke stap, in bovenstaande gevallen – verdienen wat ons betreft de term ‘topwerkgever’.

Arbeidsmarkt
Alle artikelen >
Blog Salaris Data Engineer

Wat is het salaris van een data engineer in Nederland?

Momenteel zoeken veel bedrijven naar ervaren data engineers die een overvloed aan data kunnen structuren en inzichtelijk maken. Dit zie je ook terug in het salaris. Hoeveel je verdient als data engineer? Wat het gemiddelde salaris is? En wat de salarisrange is per ervaringsniveau? Dat lees je in dit blogartikel!

Elise Westhof

4 min

Salaris Software Developer Blog

Hoeveel verdient een software developer?

Als developer kun je je specialiseren in verschillende programmeer- en scripttalen. Voor ieder is er een taal of script passend bij zijn of haar kennis, ervaring en interesses. Maar wat verdien je eigenlijk in deze functie? Wat is het verschil tussen de salarissen van juniors, mediors en seniors? En is het salaris van software developers overal hetzelfde in Nederland? Je leest het hier!

Elise Westhof

4 min

Gerelateerde artikelen