Voor werkgevers

Personeel werven feestdagen

Personeel werven tijdens feestdagen: 7 slimme tips voor succes

De feestdagen komen er weer aan! Kaarslicht, kerstbomen, uitgebreide diners, pakjes en gezelligheid. Maar ook een unieke kans voor slimme wervers die tijdens de feestdagen personeel aanwerven. Terwijl de wereld zich in kerstsfeer hult, versieren bedrijven zich met talent om hun doelstellingen van het nieuwe jaar te gaan waarmaken. In dit artikel onthullen we de […]

Eva Haarsma

11 min

Blog Good Company_Ervaring van Studytube

Ervaring Good Company door Studytube: Van veelbelovende start-up tot internationale scale-up

Studytube maakte de afgelopen jaren een indrukwekkende groei door van kleine start-up naar een internationale scale-up met een succesvol leerplatform. Hoe ze deze ontwikkeling doormaakte, wat Studytube precies voor bedrijf is, waar ze naartoe willen groeien in de toekomst en wat de bijdrage van Good Company is geweest als recruitmentpartner? Dat lees je in dit interview met Studytube!

Eva Haarsma

7 min

Een goede manager zijn, hoe doe je dat? Eén die mensen aantrekt en bij zich houdt. 3 tips!

Hoe zorg je ervoor dat mensen bij je blijven: word een leider die ze niet verlaten. De uitspraak ‘people don’t leave bad jobs, they leave bad bosses’ is inmiddels een cliché en – eerlijk is eerlijk – ook niet helemaal bewezen. Natuurlijk kan een slechte manager of baas ervoor zorgen dat mensen vertrekken, maar er […]

Eva Haarsma

5 min

creatieve vacaturetekst tips en voorbeelden

Een creatieve vacaturetekst schrijven? Tips en voorbeelden

Een creatieve vacaturetekst schrijven levert je als werkgever veel op. Maar waar begin je? Laat je inspireren door deze voorbeelden en tips!

Sara de Rouw

7 min

Op zoek naar talent?

We begrijpen dat je je het liefst omringt met mensen die het beste in jou en elkaar naar boven halen.

Sleep je vacature hierheen

of een bestand (.docx of .pdf)

(.docx of .pdf)

Wat is Recruitment marketing en praktische voorbeelden

Recruitment marketing: sneller en gemakkelijker personeel werven

Recruitment marketing is een effectieve, nieuwe manier van personeel werven. Lees hier onze recruitment marketing tips en vind snel nieuw personeel!

Sara de Rouw

7 min

fouten bij aannemen it'ers

IT’ers aannemen: maakt jouw bedrijf deze fouten?

IT’ers aannemen kan soms lastig zijn als je niet precies weet wie of wat je zoekt. Maakt jouw bedrijf ook deze 3 fouten bij het aannemen van IT’ers?

Sara de Rouw

5 min

Voor werkgevers

Als werkgever wil je de juiste mensen om je heen. Mensen die hart hebben voor de zaak en met veel plezier naar hun werk gaan. Maar hoe vind je deze mensen? En hoe overtuig je ze om bij je te werken? Graag delen we onze ervaring in werving en selectie met jou, zodat je snel je team kunt uitbouwen op een manier die bij jou en je bedrijf past.

Meer informatie over het werven van personeel vind je op:

IT Personeel werven
Techniek personeel werven
Sales personeel werven
Marketing personeel werven