Carrièretips

Blog Carriereswitch Tips

Soms blijkt buiten je comfortzone gaan, de beste beslissing die je ooit kon maken — Ontdek alle tips van Roger (SOA People) voor een succesvolle carrièreswitch

Ineens bereik je een punt in je leven dat je toe bent aan verandering in je carrière. Maar het maken van een carrièreswitch kan best spannend en intimiderend zijn. Hoe maak je die overstap? Roger Maas van SOA People vertelde ons onlangs hoe hij de overstap naar een ander vakgebied maakte. Zijn verhaal zit vol waardevolle tips, lessen en inzichten, die we graag met je delen in dit artikel!

Elise Westhof

6 min

Nieuwe baan of blijven? Wanneer andere baan zoeken

Blijven of weggaan? Zo weet je dat het tijd is voor een nieuwe baan

Voel je je ongelukkig op werk? De stap naar een nieuwe baan is best ingewikkeld. Ben jij toe aan een nieuwe baan? Let op deze 5 signalen!

Sara de Rouw

9 min

Bekijk vacatures op GoodCompany

Kies een sector en vul een functietitel in: Bekijk alle vacatures per sector:
fouten linkedin profielfoto

Een goede LinkedIn profielfoto – Maak jij deze fouten?

De volgende fouten komen veel voor bij het maken of kiezen van een LinkedIn profielfoto. Maak jij ze ook?

Ilse van der Wal

7 min

clean desk policy

Clean Desk Policy – Doen of niet?

Op menig kantoor hoor je mensen over een Clean Desk Policy. Maar is het daadwerkelijk beter om je bureau netjes op orde te houden of moeten we af van dit clean desk-beleid?

Eva Haarsma

5 min

vrijmibo beste borrellocaties

Vrijmibo – 6x de leukste borrellocaties in Nederland

Er zit een vijf in de klok, dus het is tijd voor een slok! Waar houd jij je vrijmibo het liefst? Dit zijn een paar van onze favoriete borrellocaties in Nederland.

Ilse van der Wal

5 min

persoonlijk ontwikkelen

Persoonlijk ontwikkelen kun je helemaal zelf

Het ontwikkelen van je vaardigheden is voor iedereen belangrijk. Hier bestaan allerlei cursussen en trainingen voor, maar bij deze leuke activiteiten komt de ontwikkeling van bepaalde vaardigheden vanzelf al naar voren.

Ilse van der Wal

4 min

Carrièretips

Jouw carrière is belangrijk voor ons. Sterker nog, het is ons werk om jou te ondersteunen in je zoektocht naar de werkplek die helemaal bij je past—omringd door mensen die het beste in jou naar boven halen. Daarom willen we graag onze carrièretips met je delen; samen zoeken we naar de perfecte invulling van jouw carrière.