Carrièretips

clean desk policy

Clean Desk Policy – Doen of niet?

Op menig kantoor hoor je mensen over een Clean Desk Policy. Maar is het daadwerkelijk beter om je bureau netjes op orde te houden of moeten we af van dit clean desk-beleid?

Eva Haarsma

5 min

Bekijk vacatures op GoodCompany

Kies een sector en vul een functietitel in: Bekijk alle vacatures per sector:
persoonlijk ontwikkelen

Persoonlijk ontwikkelen kun je helemaal zelf

Het ontwikkelen van je vaardigheden is voor iedereen belangrijk. Hier bestaan allerlei cursussen en trainingen voor, maar bij deze leuke activiteiten komt de ontwikkeling van bepaalde vaardigheden vanzelf al naar voren.

Ilse van der Wal

4 min

gezonde lunch op werk

6 x een gezonde lunch voor op je werk

Een gezonde lunch die je makkelijk mee kunt nemen naar je werk hoeft helemaal geen moeite te kosten! Hier vind je 6 gezonde lunchrecepten die makkelijk én hartstikke lekker zijn.

Sara de Rouw

4 min

onderscheiden als online marketeer

Een goede online marketeer – en nog veel meer

De vacatures voor online marketeer vliegen je om de oren. Maar tegelijkertijd groeit het aantal marketeers ook aanzienlijk. Hoe spring je tussen al die andere marketeers uit? Met deze tips zorg jij dat werkgevers niet meer om jou heen kunnen.

Ilse van der Wal

4 min

Carrièretips

Jouw carrière is belangrijk voor ons. Sterker nog, het is ons werk om jou te ondersteunen in je zoektocht naar de werkplek die helemaal bij je past—omringd door mensen die het beste in jou naar boven halen. Daarom willen we graag onze carrièretips met je delen; samen zoeken we naar de perfecte invulling van jouw carrière.