Arbeidsmarkt

Good Company Blog WE Fashion Interview

Applaus op je eerste werkdag: hoe WE Fashion internationaal genoeg is om complex te zijn en bescheiden genoeg om persoonlijk te zijn

In dit interview met Sander, Head of eCommerce bij WE Fashion, spreken we over het vinden van zijn baan, het werken bij een van de bekendste kledingbedrijven van Nederland, het onboardingsproces van WE Fashion en het samenwerken met Good Company als zowel werkgever als werkzoekende.

Elise Westhof

6 min

Blog Good Company_Ervaring van Studytube

Ervaring Good Company door Studytube: Van veelbelovende start-up tot internationale scale-up

Studytube maakte de afgelopen jaren een indrukwekkende groei door van kleine start-up naar een internationale scale-up met een succesvol leerplatform. Hoe ze deze ontwikkeling doormaakte, wat Studytube precies voor bedrijf is, waar ze naartoe willen groeien in de toekomst en wat de bijdrage van Good Company is geweest als recruitmentpartner? Dat lees je in dit interview met Studytube!

Eva Haarsma

7 min

Bekijk vacatures op GoodCompany

Kies een sector en vul een functietitel in: Bekijk alle vacatures per sector:
toekomst online mrketing

Online marketing in 2023: richting de toekomst

De jaren vliegen voorbij, zonder dat je het door hebt. Weten hoe je je voorbereid op de toekomst? Focus je op deze marketingvaardigheden.

Elise Westhof

5 min

Blog Salaris Data Engineer

Wat is het salaris van een data engineer in Nederland?

Momenteel zoeken veel bedrijven naar ervaren data engineers die een overvloed aan data kunnen structuren en inzichtelijk maken. Dit zie je ook terug in het salaris. Hoeveel je verdient als data engineer? Wat het gemiddelde salaris is? En wat de salarisrange is per ervaringsniveau? Dat lees je in dit blogartikel!

Elise Westhof

4 min

Salaris Software Developer Blog

Hoeveel verdient een software developer?

Als developer kun je je specialiseren in verschillende programmeer- en scripttalen. Voor ieder is er een taal of script passend bij zijn of haar kennis, ervaring en interesses. Maar wat verdien je eigenlijk in deze functie? Wat is het verschil tussen de salarissen van juniors, mediors en seniors? En is het salaris van software developers overal hetzelfde in Nederland? Je leest het hier!

Elise Westhof

4 min

Openstaande vacatures bij Good Company die per direct werk verschaffen

Zit jouw nieuwe baan tussen deze openstaande vacatures

Er staan nog steeds veel vacatures open bij bedrijven die hard op zoek zijn naar nieuw talent! Zit jouw nieuwe baan ertussen? Bekijk snel alle functies.

Elise Westhof

6 min

Arbeidsmarkt

Iedere sector kent z’n eigen hacks. Die willen we graag met je delen. We bieden je de insights, ervaringen en kennis die we in de loop der jaren hebben opgedaan zodat jij alles uit je carrière kan halen. Ontdek wie je bent, waar je zou willen zijn en hoe je daar kunt komen.