Arbeidsmarkt

Blog Salaris Data Engineer

Wat is het salaris van een data engineer in Nederland?

Momenteel zoeken veel bedrijven naar ervaren data engineers die een overvloed aan data kunnen structuren en inzichtelijk maken. Dit zie je ook terug in het salaris. Hoeveel je verdient als data engineer? Wat het gemiddelde salaris is? En wat de salarisrange is per ervaringsniveau? Dat lees je in dit blogartikel!

Elise Westhof

4 min

Salaris Software Developer Blog

Hoeveel verdient een software developer?

Als developer kun je je specialiseren in verschillende programmeer- en scripttalen. Voor ieder is er een taal of script passend bij zijn of haar kennis, ervaring en interesses. Maar wat verdien je eigenlijk in deze functie? Wat is het verschil tussen de salarissen van juniors, mediors en seniors? En is het salaris van software developers overal hetzelfde in Nederland? Je leest het hier!

Elise Westhof

4 min

Bekijk vacatures op GoodCompany

Kies een sector en vul een functietitel in: Bekijk alle vacatures per sector:
Openstaande vacatures bij Good Company die per direct werk verschaffen

Zit jouw nieuwe baan tussen deze openstaande vacatures

Er staan nog steeds veel vacatures open bij bedrijven die hard op zoek zijn naar nieuw talent! Zit jouw nieuwe baan ertussen? Bekijk snel alle functies.

Elise Westhof

6 min

Wat verdient een SAP consultant gemiddeld in Nederland?

Binnen de IT-sector heb je allerlei disciplines, talen en specialisaties. Java, .Net of bijvoorbeeld ERP, zoals SAP. In dit artikel richten wij ons op de SAP consultant (ook wel SAP Specialist). Wat is SAP, wat doet een SAP consultant, wat is het salaris van een SAP consultant en waar vind je de tofste SAP vacatures?  […]

Eva Haarsma

4 min

werken bij navara

Topwerkgever NAVARA brengt IT en business samen met unieke aanpak

Werken bij NAVARA betekent voortdurend uitgedaagd worden—zowel individueel als in teamverband. Leer alles over deze organisatie en bekijk de vacatures!

Sara de Rouw

4 min

IT-Workz

IT-Workz één van de meest innovatieve werkgevers in IT

Wie in het zuiden en midden van ons land op zoek is naar een uitdagende baan in IT, kan niet om IT-Workz heen. Lees hier alles over het bedrijf, de mensen en de missie.

Good Company Redactie

4 min

Arbeidsmarkt

Iedere sector kent z’n eigen hacks. Die willen we graag met je delen. We bieden je de insights, ervaringen en kennis die we in de loop der jaren hebben opgedaan zodat jij alles uit je carrière kan halen. Ontdek wie je bent, waar je zou willen zijn en hoe je daar kunt komen.