IT-Workz één van de meest innovatieve werkgevers in IT

4 min. leestijd
IT-Workz

Wie in het zuiden en midden van ons land op zoek is naar een uitdagende baan in IT, kan niet om IT-Workz heen. Het innovatieve ICT-bedrijf helpt onderwijsorganisaties bij het optimaliseren van onderwijsprocessen aan de hand van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in communicatietechnologieën en besturingssystemen. Hoogwaardige ICT-oplossingen die in complexe enterprise-omgevingen in samenwerking met A-merk businesspartners zoals Microsoft, HP, Cisco en Fortinet worden ontworpen, uitgedacht en geïmplementeerd.

Leren, verbinden en innoveren

Het eerste wat nieuw talent opvalt bij IT-Workz, is de enorme complexiteit van projecten en het niveau van de technologie waarmee gewerkt wordt. Werken bij IT-Workz betekent dan ook: voortdurend het vizier gericht op de toekomst. De balans tussen Voice of the Business, Voice of the Customer en Voice of the Employee wordt gemonitord en gewaarborgd. Van medewerkers vraagt dat een sterke mate van ondernemerschap, visie, creativiteit en eigenaarschap om samen tot doortastende oplossingen te komen.

Bekijk vacatures op GoodCompany

Kies een sector en vul een functietitel in:


Bekijk alle vacatures per sector:

Identity & Access Management

Een treffend voorbeeld van de uitdagende projecten waar IT-Workz zich voor inzet, is de grootschalige transitie die IT-Workz heeft verzorgd voor Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Hier werkten 11 locaties, 8.500 leerlingen en 1.000 medewerkers met verschillende domeinen, systemen, servers en firewalls. Voor overkoepelende ICT-afdelingen een combinatie die garant staat voor talloze uitdagingen, niet in de minste plaats op Identity & Access Managementvlak. Er werd daarom op stichtingsniveau een aanbesteding opgezet. Een complexe opdracht, want naast de ICT-diensten omvatte het project ook uitdagingen in glasvezelverbindingen, telefonie en wifi. IT-Workz nam het project op de schouders en rolde uiteindelijk in anderhalf jaar tijd één beheersbaar inlogsysteem voor alle medewerkers en leerlingen uit.

Office 365 en DigiCampuz

Naast Identity & Access Management richt IT-Workz zich onder meer op het inrichten van Office 365-omgevingen, Azure migraties en de implementatie van in-house ontwikkelde totaalpakketten zoals DigiCampuz; een complete digitale leer- en werkomgeving. Dit omvat Identity & Access Management, Office 365, Mobile Device Management, Application Management, werken in de cloud via Microsoft Azure en is inclusief een dashboard voor het beheer van het netwerk.

Ontwikkeling en scholing medewerkers

Waar IT-Workz naar buiten toe voor staat, geldt zeker ook intern: blijven leren. IT-Workz is het type betrokken en empathische werkgever zoals je ze nog maar zelden tegenkomt. Als werkgever onderscheidt IT-Workz zich door het gerichte aannamebeleid en de hoge mate van verantwoordelijkheid die de BV haar medewerkers geeft. Het welzijn, de tevredenheid en talentmanagement van de mensen staan hoog op de agenda. Medewerkers worden in een veilige omgeving en vanuit de LEAN-methode opgeleid. Iedereen heeft ten minste een Lean Six Sigma Yellow Belt-training gehad. Er is een serieus budget beschikbaar voor scholing in de harde skills op het gebied van technologie, maar ook de soft skills worden hierin meegenomen als bijvoorbeeld persoonlijke effectiviteit. Het persoonlijke karakter en de familiaire sfeer wordt nog eens versterkt door de manier van aansturen. Zo maakt directeur Jan Broeken zelf deel uit van het totale team en is veel en direct betrokken bij zijn collega’s op de werkvloer. MTO-rapportages bevestigen dan ook de indruk dat de medewerkers zonder uitzondering zeer tevreden zijn- en het verloop erg laag.

Werken bij IT-Workz

Enthousiast geworden? IT-Workz is met ruim 100 professionals één van de grotere ICT-werkgevers en groeit nog altijd. Momenteel staan er meerdere posities vacant in zowel Etten-Leur als Zwolle.
Wil jij aan complexe projecten werken waarin je de nieuwste technologieën tot je beschikking hebt? En hiermee de student van vandaag en het onderwijs van morgen inspireren? Solliciteer dan nu bij IT-Workz.
Arbeidsmarkt
Alle artikelen >
Blog Salaris Data Engineer

Wat is het salaris van een data engineer in Nederland?

Momenteel zoeken veel bedrijven naar ervaren data engineers die een overvloed aan data kunnen structuren en inzichtelijk maken. Dit zie je ook terug in het salaris. Hoeveel je verdient als data engineer? Wat het gemiddelde salaris is? En wat de salarisrange is per ervaringsniveau? Dat lees je in dit blogartikel!

Elise Westhof

4 min

Salaris Software Developer Blog

Hoeveel verdient een software developer?

Als developer kun je je specialiseren in verschillende programmeer- en scripttalen. Voor ieder is er een taal of script passend bij zijn of haar kennis, ervaring en interesses. Maar wat verdien je eigenlijk in deze functie? Wat is het verschil tussen de salarissen van juniors, mediors en seniors? En is het salaris van software developers overal hetzelfde in Nederland? Je leest het hier!

Elise Westhof

4 min

Gerelateerde artikelen